Risto Kosonen luotsaa jatkossa FINVACia

FINVACin varapuheenjohtajana jatkaa Jorma Säteri. Heidän lisäkseen hallituksessa istuvat Jussi Kummu, Panu Mustakallio, Ossi Kaihua, Mikael Nystedt ja Siru Lönnqvist.

Seppänen on toiminut FINVACin puheenjohtajana vuodesta 2002 eli yhteensä 21 vuotta. Hänen panoksensa on ollut erittäin merkittävä koko FINVACin toiminnalle. Hänen ideoimiaan ovat olleet mm. Rakennusten energiaseminaari, FINVAC webinaarit ja lukuisat projektit. Seppänen on edustanut kunniakkaasti Suomea kansainvälisesti, ja hänen kontaktinsa ympäri maailmaa ovat olleet erittäin arvokkaita FINVACin toiminnassa.

– On ollut ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä Ollin kanssa 20 vuotta FINVACissa, toteaa FINVACin toiminnanjohtaja Siru Lönnqvist.

FINVACin uusi puheenjohtaja Risto Kosonen on ollut aktiivisesti mukana FINVACin toiminnassa vuodesta 2019. Hän hoitaa myös SCANVACin puheenjohtajan tehtäviä ja on aktiivisesti mukana eurooppalaisen LVI-yhdistysten liiton REHVAn toiminnassa. Hän oli näin ollen luonnollinen valinta uudeksi puheenjohtajaksi.

– Megatrendit, jotka liittyvät ilmastonmuutokseen, energiatehokkuuteen ja uusiutuvien energialähteiden käyttöön, vaikuttavat merkittävästi talotekniikka- ja sisäilmastoaloihin lähitulevaisuudessa. Jatkossa on tärkeää seurata kansainvälistä kehitystä ja vaikuttaa Suomessa käytäntöihin. FINVAC kokoaa Suomessa sisäilma- ja talotekniikkajärjestöt ja alan asiantuntijat yhteen tätä tarkoitusta varten, Kosonen sanoo.

Uutinen on julkaistu FINVACin sivuilla.