Team Rynkeby pyöräilee syöpälasten hyväksi

11 pyöräilyn harrastajan vuonna 2002 perustama Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa joukkueet pyöräilevät vuosittain Pariisiin. Rynkeby Foods:in sponsoroima tapahtuma on kerännyt perustamisvuodesta tähän päivään jo lähes 30 miljoonaa hyväntekeväisyyseuroa.

Projektissa on mukana 1 700 pyöräilijää ja 450 avustajaa 44 joukkueessa, viidestä maasta. Tanskasta 18 joukkuetta, Ruotsista 13 joukkuetta, Suomesta 6 joukkuetta, Norjasta 5 joukkuetta, Färsaarilta 1 joukkue ja Islanti 1 joukkue.

Team Rynkeby kerää rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän omaisilleen. Rynkeby Foods A/S kattaa kaikki projektin keskeiset kustannukset tarkoittaen, että Team Rynkebyn kaikista maista keräämät rahat lahjoitetaan lyhentämättöminä kunkin maan paikalliselle syöpäyhdistykselle. Suomessa kerätyt rahat lahjoitetaan Sylva ry:lle.

Team Rynkeby pyöräilee Pariisiin 16. kerran 8. heinäkuuta ja 15. heinäkuuta 2017 välisenä aikana.

Haastamme sinut tai yrityksesi lahjoittamaan hyvään tarkoitukseen


Sylva Ry

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa. Heistä 75–80% paranee, mutta lasten syövät ovat silti yhä suurin yksittäinen syy sairauteen kuolleiden 1–15-vuotiaiden kohdalla. Lisäksi kahdelle kolmasosalle syövästä selviytyneistä jää sairaudesta tai sen hoidosta jokin vakava terveyshaitta.

Seurantajärjestelmän puute aiheuttaa vaikeita tilanteita myöhäishaittoja kokeneille. He joutuvat usein kiertämään pitkään hoitojärjestelmässä ennen kuin he saavat apua myöhäishaittojensa hoitoon. Sylva ry tekee vaikuttamistyötä sen puolesta, että pitkäaikaisselviytyjät saisivat tarvitsemansa asiantuntevan hoidon.

www.sylva.fi