Lukijakyselyn satoa

Uutiskirjeemme lukijoista valtaosa, 94 %, on erittäin tyytyväinen tai melko tyytyväinen uutiskirjeen sisältöön ja vastaavasti 88 % uutiskirjeen ulkoasuun. Uutiskirjeen jutut koetaan kiinnostaviksi, omaa työtä tukeviksi ja sisältö ajankohtaiseksi, mielenkiintoiseksi, monipuoliseksi ja alaa hyvin seuraavaksi. Tietolähteenä Sisäilmauutiset koetaan erittäin hyödylliseksi (26 %) tai melko hyödylliseksi (66 %). Uutiskirjettä seurataan pääosin (87 %) sähköpostitse lähetettävässä uutiskirjeessä, mutta myös uutiskirjeen verkkosivuilla (33 %).

Sisäilmauutiset ilmestyy noin 10 kertaa vuodessa, mikä uutiskirjeemme lukijoiden (88 %) mielestä on riittävän usein. Uutiskirjeen lukee aina 67 % vastaajista.

Eniten uutiskirjeen sisällöstä kiinnostavat uusimmat tutkimukset (87 %), asetukset ja määräykset (68 %), homeongelmat (59 %) ja rakentaminen (52 %), joista myös toivotaan eniten ja nykyistä enemmän uutisia ja artikkeleita.

Kaikkien sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvoimme 4 kpl 2 leffalipun pakettia Finnkinoon. Onnetar suosi tällä kertaa Sari Kamppia, Jaana Vainiota, Jussi Kokkista ja Jaakko Luukkosta. Onnea voittajille! Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin.