Sisäilmapaja7 – Alakko nää mua?

Sisäilmapaja7 järjestetään 11. -12.11.2015 Oulussa Hotelli Lasaretissa ja pääteemana on sisäilman parantaminen yhteistyössä. Teemalla ”Alakko nää mua” paja haastaa yhteisiin toimiin paremman sisäilman puolesta.

Sisäilmaongelmiin ja niiden ratkaisemiseen pureudutaan mm. seuraavin aihein: Lainsäädännön ja määräysten ajankohtaiset asiat. Esillä on myös esimerkkejä erilaisista yhteistyömalleista. Miten rakennusvalvonta ja muut viranomaiset yhteistyössä voivat vaikuttaa uusien ja korjattavien rakennusten parempaan laatuun ja terveellisyyteen? Käytännön esimerkkejä ja keskustelua ongelmakohteiden korjauksista sekä rakennuttamisen uusista käytännöistä, joilla tulevaisuuden ongelmia pyritään poistamaan.

Keskiviikkona 11.11. Oulun kaupunki järjestää iltavastaanoton kaupungintalolla. Kaupungin vastaanoton jälkeen pajatanssit tanssitaan Uudella Seurahuoneella. Sisäilmapaja7 on maksuton tilaisuus mutta ilmoittautuminen on välttämätöntä. Mukaan mahtuu 230 kuulijaa, joten muista varata paikkasi ajoissa!

Ilmoittautuminen avataan Sisäilmayhdistyksen sivulle tiistaina 15.9.2015