Sisäilmapajaan Turussa mahtuu vielä

Sisäilmapajaan eli Turussa järjestettävään syksyn tärkeimpään sisäilmatapahtumaan on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.11. Kaupungin iltavastaanotto on täynnä. Ilmoittautumisen voi tehdä Sisäilmayhdistyksen sivuilla www.sisailmayhdistys.fi, jolta löytyy myös tapahtuman kiinnostava ohjelma. Sen pääteemoiksi on nostettu korjausten suunnittelu ja kustannustehokkuus, korjauskohteiden priorisointi, sisäilmaviestintä sekä lainsäädännön ja ohjeistuksen ajankohtaiset aiheet. Viestintää pohditaan usealta kantilta: mitä kenenkin tulee tietää, miten tiedonkulku saadaan sujuvaksi, ja millaista kuvaa media sisäilmaongelmista maalaa. Ajankohtaisrintamalla aiheina ovat muun muassa asumisterveysasetus ja D2-rakennusmääräyskokoelman uudistus.

Ensimmäisen pajapäivän iltana Turun kaupunki järjestää vastaanoton Turun kaupungintalolla osoitteessa Aurakatu 2, ja pajatanssit pyörähdetään ravintola Venuksessa.

Sisäilmapajan järjestävät Turun yliopisto, Turun kaupunki, Sisäilmayhdistys, Turun ammattikorkeakoulu ja HUS Tilakeskus. Myös Työsuojelurahasto tukee tapahtumaa.

www.sisailmayhdistys.fi/sisailmapajat/sisailmapaja6

Sisäilmapajan ohjelma (pdf)