Sisäilmastoseminaari 10.3.2020 – ilmoittautuminen aukeaa 6.2.2020!

Saimme jälleen Sisäilmastoseminaariin runsaasti hyviä esitelmäehdotuksia, ja odotettavissa on korkeatasoinen ohjelma sekä tieteellisiä tutkimusten sekä käytännön esimerkkitapausten esittelyitä.

Sisäilmastoseminaarin 2020 teemat:

 

  • Käytännön ratkaisut sisäilmaongelmien ratkaisemiseen
  • Toimintamallit ja prosessit hyvään sisäilmaan
  • Mikrobit – rakennusmikrobiologinen tutkimus ja menetelmät 
  • Sisäilman kemialliset ja hiukkasmaiset altisteet – menetelmät ja mittaaminen 
  • Sisäilman laatu ja terveys 
  • Ilmanvaihto, lämpöolot ja painesuhteet.

Sisäilmastoseminaarin ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa 6.2.2020. Lue lisää ja seuraa tiedotustamme Sisäilmayhdistyksen sivuilla. 

Seminaarin yhteydessä järjestettävän näyttelyn näytteilleasettajat näet täältä.

Terveet tilat 2028 -työpaja

Sisäilmastoseminaarin jälkeisenä päivänä 11.3.2020 järjestämme jälleen Terveet tilat 2028 -työpajan. Työpaja pidetään Sokos Hotel Triplassa Pasilassa. Työpajan järjestäjinä ovat Terveet Tilat 2028, Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja Sisäilmayhdistys.

Tilaisuus on osa Terveet tilat 2028 -ohjelman kuntakiertuetta, jonka työpajapäiviä järjestetään yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana. Työpajatyöskentelyssä nousevat ideat ja ajatukset otetaan huomioon Terveet tilat -toimintamallia rakennettaessa. Toimintamallin lähtökohtana on, että käyttäjien kokemukset, rakennusten kunto ja sopivuus käyttötarkoitukseensa tarkistetaan ja arvioidaan säännöllisesti. Terveet tilat 2028 -ohjelman tavoitteena on, että toimintamalli on käytössä kaikissa kunnissa vuoteen 2028 mennessä.