Sisäilmastoseminaari 13.3.2014 Messukeskuksessa

 

Sisäilmayhdistys, SIY Sisäilmatieto Oy ja Aalto-yliopiston Energiatekniikan laitoksen LVI- tekniikka järjestävät jälleen yhteistyössä Sisäilmastoseminaarin, jokavuotisen suomalaisen sisäilmastotutkimuksen arvostetun esittelytilaisuuden. Ilmoittaudu 1.3. mennessä.

Vuoden 2014 Sisäilmastoseminaari on järjestyksessä jo 29. ja se järjestetään 13. maaliskuuta Messukeskuksen kongressialueella.  Viime vuonna seminaari teki osallistujaennätyksensä ja se on muodostunut rakennusalan suurimmaksi koulutustapahtumaksi. Tänäkin vuonna odotetaan reilusti yli tuhatta osallistujaa seminaariin ja sen yhteydessä pidettävään näyttelyyn.

Seminaarin pääaiheita ovat tällä kertaa:

  • Altistuminen ja terveysvaikutukset
  • Ongelmien hallinta ja korjausmenetelmät
  • Mikrobien tutkimusmenetelmät
  • Ilmanvaihto ja epäpuhtaudet
  • Ilmastointi ja lämpöolot
  • Materiaalit ja sisäilma.

Seminaarin päätteeksi järjestetään paneelikeskustelu: Sisäilman laadusta ja siihen vaikuttavista tekijöistä ympäristössä, jossa ulkoilma on hyvin saastunutta. Tähän paneelikeskusteluun osallistuvat asiantuntijat alustavat aihetta lyhyillä esitelmillä, jonka jälkeen asiasta käydään keskustelua paneelin vetäjän Minna Väkevän, Airmodus Oy johdolla. Keskustelun tarkoituksena on tuoda esiin niitä haasteita, joita suuret ulkoilman saastepitoisuudet tuovat sisäilman laadulle ja miettiä onko suomalaisilla yrityksillä ja tutkijoilla jotain erityistä annettavaa näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Sisäilmastoseminaari 2014 on entiseen tapaan maksuton tapahtuma, mutta ennakkoilmoittautuminen 1.3.02014 mennessä on välttämätön.  
ILMOITTAUTUMINEN