Kosteus- ja hometalkooväki pitää työmaakokouksen toukokuussa

 

 

Ministeriön tukemat, valtakunnalliset Kosteus- ja hometalkoot ovat jatkuneet jo usean vuoden ajan. Nyt vietetään talkoiden viimeistä toimintavuotta, ja Jyväskylässä pidettävässä työmaakokouksessa kaivaudutaan pykäläviidakkoon. Korjausrakentamista ja rakennusterveyttä koskevat lait, asetukset ja pätevyysvaatimukset uudistuvat ja kehittyvät. Mikä muuttuu, ja miten uudistukset viedään käytäntöön? Entä kuinka alan omat sopimusmenettelyt edistävät työtä terveiden talojen puolesta?

Jyväskylässä pidetään 19.-20. toukokuuta viides työmaakokous, jossa kuullaan esityksiä erityisesti näistä aiheista. Lisäksi päästään tutustumaan kiinnostavaan saneerauskohteeseen ja kuulemaan, mitä sen korjaamisesta on opittu. Ohjelman lomassa on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia talkootyömailta, vaikkapa iltaohjelman aikana.

Kosteus- ja hometalkoot tarjoaa tapahtuman ohjelman, lounaat ja kahvit. Tiistain illallinen on omakustanteinen (noin 50€/hlö). Osallistujille on varattu erikoishintainen majoitus kolmesta eri hotellista. Varaa ja maksa majoitus itse suoraan haluamaasi hotelliin. Lisätietoa saa ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkennettu ohjelma julkaistaan maaliskuussa talkoiden uutissivustolla http://uutiset.hometalkoot.fi/, ja se lähetetään ilmoittautuneille lisätietojen kera ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja:

http://uutiset.hometalkoot.fi/

Aija Kaijärvi

aija.kaijarvi@sek.fi

puh. 040 709 8483