Pian tavataan – ilmoittaudu Sisäilmastoseminaariin 7.3. mennessä

Sisäilmastoseminaariin on tällä kertaa mahdollista osallistua paikan päällä Messukeskuksessa ja verkossa virtuaalisella tapahtuma-alustalla. Messukeskuksessa seminaari järjestetään tapahtumaturvallisesti ajantasaisia suosituksia noudattaen.

Seminaarin pääsponsoreina ovat AFRY ja Saint-Gobain Finland Oy Weber. Lifa Air tarjoaa seminaarivieraille kotimaiset maskit. Sponsoreiden lisäksi tapahtuman mahdollistavat kumppanit ja näytteilleasettajat sekä sosiaali- ja terveysministeriö.

Ajankohtaista ohjelmaa, sisäilma-aiheinen näyttely ja kohtaamisia

Tämänvuotisen Sisäilmastoseminaarin avaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen. Seminaarin ohjelma on läpileikkaus sisäilma-alan tämänhetkisestä tutkimuksesta sekä muista ajankohtaisista, kiinnostavista aiheista.

Seminaaripäivän aikana esittelyssä on 60 yritysten ja tutkimuslaitosten tutkimusta, joista osa on suullisia, osa posteriesityksiä. Tutustu tästä tarkemmin OHJELMAan.

Sisäilmastoseminaarin näyttelyyn osallistuu Messukeskuksessa yli 60 näytteilleasettajaa. Seminaaripäivän aikana onkin oiva mahdollisuus tutustua upeaan näyttelyyn sekä tavata tuttuja ja tutustua alan ihmisten kanssa Siiven käytävillä.

Ohjelmaa virtuaalisella tapahtuma-alustalla

Seminaaripäivän ohjelmaa voi seurata verkossa virtuaalisella-alustalla reaaliaikaisesti.  Myös verkossa on sisäilma-aiheinen näyttely, ja siellä on mahdollisuus tutustua myös posteriesityksiin.

Kaikki ilmoittautuneet saavat rekisteröitymisohjeet alustalle ennen seminaaria. Rekisteröityminen kannattaa joka tapauksessa, sillä kaikki esitysaineistot ovat saatavilla tapahtuma-alustalla kaksi kuukautta seminaarin jälkeen. Tapahtuma-alusta avataan osallistujille noin viikko ennen seminaaria.

Perustutkinto-opiskelijat maksutta etänä

Tarjoamme perustutkintoaan opiskeleville mahdollisuuden osallistua seminaariin puoleen hintaan paikan päällä Messukeskuksessa ja maksutta etänä.

Terveet tilat -työpajapäivä 16.3.

Järjestämme yhdessä Terveet tilat -sihteeristön kanssa työpajapäivän Sisäilmastoseminaarin jälkeisenä päivänä 16.3. Ohjelmassa on kiinnostavia alustuksia, paneelikeskustelu sekä työskentelyä eri teemojen työpajoissa.

Työpaja järjestetään kokonaan verkossa, ja se on osallistujille maksuton.

Lue lisää, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Teksti: Anna Merikari