Rakennusten energiaseminaari 8.10.2015 Finlandia-talossa

Kokopäivän seminaarissa kokoontuvat rakennusten energia-asioiden päätöksentekijät ja vaikuttajat; rakennuttajat, kiinteistöjen omistajat, suunnittelijat, rakennusliikkeet ja laitetoimittajat. Seminaarissa käsitellään EU:n asettamien vaatimusten toteutuksen lisäksi mm. uusia toimintamalleja energiatehokkuuden parantamiseksi, uusiutuvia viranomais-vaatimuksia, energiatehokkaita rakennuksia ja teknisiä ratkaisuja sekä niillä saavutettuja energiasäästöjä.

Seminaari on osanottajille maksuton. Puhujina seminaarissa on huippuasiantuntijoita rakennus- ja energia-alan eri sektoreilta sekä ulkomailta että Suomesta. Tilaisuuden järjestää FINVAC (SuLVI, VSF, LIVI/RIL, Sisäilmayhdistys). Yhteistyössä ovat mukana Kiinteistöliitto, RAKLI, Motiva, Talotekniikkateollisuus, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL, Lämmitysenergiayhdistys, Talotekniikka-lehti ja Green Building Council Finland sekä monet alan yritykset.

Sähköinen ilmoittautuminen avataan 17.8.2015 osoitteessa www.finvac.org. Lisätietoja seminaarista löytyy samoilta sivuilta.