Rakennusten energiaseminaari 2014

FINVAC järjestää ympäristöministeriön ja Energiaviraston tukemana rakennusten energiatekniikkaa ja -taloutta käsittelevän asiantuntijaseminaarin 5.11.2014 klo 8.30-16.30, Espoon Dipolissa.

Seminaarissa käsitellään uusinta rakennusten energiatekniikkaa ja EU:n asettamien vaatimusten toteuttamista Suomessa erityisesti energiaturvallisuuden, työllisyyden, liike- toiminnan ja kauppataseen näkökulmista.

Seminaari on tarkoitettu rakennusten energia-asioista kiinnostuneille asiantuntijoille, erityisesti rakennuttajille, kiinteistöjen omistajille, suunnittelijoille, rakennusliikkeille ja laitetoimittajille. Seminaarissa käsitellään EU:n asettamien vaatimusten toteutuksen lisäksi mm. uusia toimintamalleja energiatehokkuuden parantamiseksi, uusiutuvia viranomaisvaatimuksia, energiatehokkaita rakennuksia ja teknisiä ratkaisuja sekä niillä saavutettuja energiasäästöjä.  Lisäksi keskeinen osuus seminaarissa on energiatehokkuuden luomilla uusilla bisnesmahdollisuuksilla.

Puhujina seminaarissa on huippuasiantuntijoita rakennus- ja energia-alan eri sektoreilta sekä EU:n komissiosta että Suomesta. Seminaarin avauspuheenvuoron pitää elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja

www.finvac.org/rakennustenenergiaseminaari/yleista