Rakentamisen kosteudenhallintaa tukeva Kuivaketju10 uudistui

Järjestelmän uudistuksessa Kuivaketju10:n riskilistan vaatimia tehtäviä selkeytettiin ja niiden eri vaiheita poistettiin. Nyt riskilistan hallinta on yhdessä näkymässä, joka sisältää sekä suunnittelu- että todentamistehtävät, joiden sisältöjä on mahdollisuus muuttaa kunnes työ on dokumentoitu valmiiksi, kerrotaan RALA ry:n tiedotteessa.

Uudessa järjestelmässä käyttäjä voi myös perua omia tehtäväkohtaisia kuittauksiaan ja hankkeen kosteudenhallintakoordinaattorin on mahdollista sijaistaa projektiin osallistuvia henkilöitä. Projektin kaikista tapahtumista jää merkintä hankkeen tapahtumahistoriaan, mikä on kaikkien projektiin osallistuvien nähtävissä. Uusi ominaisuus on myös projektikohtainen ilmoitusvirta, joka ilmoittaa yksittäisen käyttäjän kannalta olennaisista projektin tapahtumista.

Kuivaketju10:ä käyttää tällä hetkellä 7000 ammattilaista 2000 rakennusprojektissa ympäri Suomea.

 


Osallistu Sisäilmauutisten lukijakyselyyn 17.9. mennessä – voit voittaa leffaliput!

Osallistu Sisäilmauutisten lukijakyselyyn. Kyselyn avulla haluamme kartoittaa, miten uutiskirje vastaa tarkoitustaan ja miten sitä voisimme jatkossa kehittää. Vastaathan lukijakyselyymme viimeistään 17.9.2019. Voit osallistua kyselyyn nimettömänä, mutta jättämällä sähköpostiosoitteesi osallistut Finnkinon leffalippujen arvontaan. Arvomme 4 kpl 2 leffalipun pakettia.

Pääset osallistumaan lukijakyselyyn TÄSTÄ