Sisäilman laatu kiinnostaa Helsingin seudun rakentajia

Sisäilmayhdistyksen yhdessä Helsingin rakennusvalvontaviranomaisten kanssa järjestämä seminaari veti salin täyteen.

Sisäilmayhdistys on laajentanut toimintaansa tänä vuonna myös paikalliselle taholle.Maaliskuussa Helsingissä järjestettiin  sisäilmastoon liittyvä seminaari yhdessä Helsingin rakennusvalvontaviranomaisten kanssa. Paikalle oli kutsuttu viranomaisten puolelta paikallisia rakennusalan ammattilaisia ja tavoitteena oli kertoa näille paikallisille tekijöille hyvän sisäilmaston saavuttamiseen liittyvistä tekijöistä ja ongelmista. Päivän tietopuolisen ohjelman lisäksi siellä oli mahdollisuus tutustua myös alan tuotteiden näyttelyyn. Rakennusvalvontaviraston puolelta seminaaria veti lupa-arkkitehti Mervi Abell, joka kertoo, että seminaariin oltiin yleisesti tyytyväisiä. Se vaikutti hänestä eniten asenteisiin. Iso osallistujamäärä mahdollisti myös verkostoitumisen ja tilaisuus auttoi tietojen hankinnassa jatkossa.

Abellin mukaan seminaari oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut ja rakennustarkastus on sopinut jatkossa saman toimintamallin mukaisesti edettäväksi muillakin teemoilla. Nämä sisäilmakysymykset ja rakentamisen laatu ovat kuitenkin varmasti aina mukana jollakin tasolla seminaareissamme.
Myös seminaarin yhteydessä pidetty tuotenäyttely saa kiitosta Abellilta. Näyttely kuuluu uudistuneeseen viranomaisbrändiimme tulla esille sidosryhmien rinnalla, hän toteaa. Näin saadaan viestinnän vaikuttavuutta lisättyä merkittävästi. Näyttely saikin kiitosta sekä osallistujilta että näytteilleasettajilta.

Vastaavia tilaisuuksia harkitsevat tahot voivat ottaa yhteyttä Sisäilmayhdistykseen. Yhdistys auttaa ohjelman toteuttamisessa sekä näyttelyn järjestämisessä.

Yhteydenotot:

 Aila Laine-Sarkkiseen, GSM 040-7070201, aila.laine-sarkkinen@sisailmayhdistys.fi