Sisäilmapaja, Ympäristöterveyspäivät ja Rakennusten Energiaseminaari syksyllä

 

Sisäilma-alan syyskauden päätapahtuma on tänäkin vuonna kaksipäiväinen Sisäilmapaja8. Ympäristöterveyspäivillä puhutaan rakennusterveydestä ja vesihuollosta. Molemmat tapahtumat järjestetään Tampereella marraskuussa. Rakennusten Energiaseminaari pidetään syyskuussa Finlandia-talossa.

Perinteinen sisäilma-alan syyskauden päätapahtuma Sisäilmapaja 8 järjestetään 16-17. marraskuuta Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3. Tilaisuus on edellisien vuosien tapaan kaksipäiväinen. Ensimmäisen päivän aamu on varattu opiskelijoille.

Pajan ohjelma valmistuu myöhemmin. Tapahtuman yhteyteen järjestetään myös näyttely. Lisätietoja ja ilmoittautuminen netissä osoitteessa: www.sisailmayhdistys.fi. Ilmoittautuminen aukeaa syyskuussa.

Ympäristöterveyspäivät järjestään tänä vuonna Tampereella 2.-3. marraskuuta Hotelli Ilveksessä. Ensimmäisen päivän teema on rakennusterveys ja toisena päivänä puhutaan vesihuollosta. Tapahtumaan voi osallistua vain toisena tai molempina päivinä.

Ympäristöterveyspäivillä kohtaavat suomalainen huippututkimus, alan johtavat viranomaiset, asumisterveyden ja rakentamisen asiantuntijayritykset sekä vesihuollon suunnittelijat ja toimijat. Tilaisuuden ohjelma valmistuu vielä ennen kesää, jolloin myös ilmoittautumislinkki avataan osoitteessa www.ymparistojaterveys.fi

Ympäristöterveyspäivien järjestäjinä toimivat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Ympäristö ja Terveys -lehti sekä sosiaali- ja terveysministeriö. Lisätietoja: eija.lindroos(at)ymparistojaterveys.fi

Rakennusten energiaseminaari 2016 järjestetään tiistaina 20. syyskuuta Finlandia-talossa ja siihen liittyvä näyttely talon lämpiössä. Seminaarin ohjelmassa on monia ajankohtaisia rakentamiseen, rakennuksiin ja niiden energiakysymyksiin liittyviä korkeatasoisia esityksiä.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa elokuussa. Lisätietoa tapahtumaesitteestä ja FINVACin kotisivulta www.finvac.fi