Sisäilmastoseminaari 2021 – ilmoittaudu 8.3. mennessä

Sisäilmastoseminaarin avaa Isännöintiliiton toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva, joka puhuu aiheesta Osallistava vuorovaikutus voimavarana asiantuntijaviestinnän vaikeudesta ja ihanuudesta – miten viestinnällä rakennetaan yhteistyötä, ja mikä merkitys ihmismielelle on arvostuksen osoittamisella?

Sisäilmastoseminaarissa esitellään tänä vuonna noin 60 tutkimuslaitosten ja yritysten tekemää tutkimusta, joista vähän reilu puolet on suullisia esityksiä ja loput posteriesityksiä. Suulliset puheenvuorot on jaettu ohjelmassa kahteen ohjelmalinjaan (livestriimit), ja ne on jaettu seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • Mittaaminen ja analyysit
  • Sisäilmaprosessien toimintatavat
  • Ilmanvaihdon suunnittelu ja käyttö
  • Rakenteiden kosteustekninen toiminta ja radon
  • Asuntoilmanvaihto ja lämpöolosuhteiden vaikutus
  • Rakennusten tutkiminen ja korjaaminen
  • Sisäilma ja ihmisten kohtaaminen
  • VOC-pitoisuudet ja hiukkaset
  • Sisäilma ja terveys.

Ohjelmassa on myös mm. Terveet tilat -paneelikeskustelu sekä sponsoreiden ja kumppaneiden tietoiskuja. Tapahtuma-alustalla on myös virtuaalinen näyttely sekä posteriesityksiä, joihin osallistujat pääsevät tutustumaan jo ennen tapahtumapäivää. Tapahtumapäivänä on mahdollista jutella muiden osallistujien kanssa, minkä lisäksi osallistujat voivat sopia tapahtumapäivälle kahdenkeskisiä tapaamisia jo etukäteen 24.2. avattavan tapahtuma-alustan kautta.

Sisäilmastoseminaaria sponsoroivat Saint-Gobain Weber, Vahanen ja Vallox. Sponsoreiden lisäksi tapahtuman mahdollistavat kumppanit ja näytteilleasettajat sekä sosiaali- ja terveysministeriö.

Perustutkinto-opiskelijat maksutta mukaan

Sisäilmastoseminaarin osallistumismaksu on pyritty pitämään alhaisena, jotta hinta ei muodostuisi esteeksi osallistumiselle. Perustutkintoaan opiskelevat opiskelijat ovat aiemmin päässeet osallistumaan puoleen hintaan, mutta nyt heidän on mahdollisuus osallistua maksutta.

-Tulevaisuuden sisäilmaosaamista luodaan oppilaitoksissa ympäri maan. Maksuttoman osallistumisoikeuden ansiosta haluamme tarjota oppilaille uusinta sisäilmatietoa ja oppilaitoksille mahdollisuuden liittää oppimistehtäviä Sisäilmastoseminaarin sisältöön, kertoo Sisäilmayhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Ahola.

Lue lisää, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu Sisäilmastoseminaariin Sisäilmayhdistyksen kotisivuilta.