Sisäilmastoseminaarin 2017 ilmoittautuminen avautuu 9.2.

Vuoden 2017 Sisäilmastoseminaari on järjestyksessä 32. sisäilmastoseminaari. Tapahtuma järjestetään 5. kerran Messukeskuksen Kokoustamossa ja Talvipuutarhassa. Koko päivän kestävän seminaarin ohjelmassa on yli 50 esitelmää, jotka on jaettu eri sessioihin aihepiiriensä mukaan. Näin on yhden päivän seminaariin saatu mahdutettua mahdollisimman paljon esityksiä ja tietoa. Seminaariin on jälleen odotettavissa melkoinen osanottajaryntäys, joten sinne kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Tämän vuoden seminaarissa on taas käsittelyssä hyvin ajankohtaisia teemoja. Tässä niistä muutamia:

–        Kuntien toimintatavat ja kipupisteet koulujen sisäilmaongelmien hoitamisessa

–        Kosteus- ja homevauriosta oireileva potilas. Syksyllä annetun Käypä hoito -suosituksen esittely

–        Koulujen sisäilmakyselyjen haasteet ja mahdollisuudet

–        Senaatti-kiinteistöjen sisäolosuhde-ennakoinnin toimintaohjelma

–        Ilmanpuhdistimien vaikutukset pienhiukkas-, mikrobi- ja VOC -altistumiseen sekä oppilaiden oireisiin koululuokissa (PUHHO)

Esityksiä ja keskusteluja on ohjelmassa siis koko laajan sisäilmastoskaalan leveydeltä. Seminaarin yhteydessä on tietysti myös alan uusia tuotteita ja ratkaisuja esittelevä näyttely, jonka avulla seminaarin kustannukset osanottajille on saatu minimiin.

Seminaarimaksu 60 € (sis. alv) sisältää vaatesäilytyksen, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan ja seminaarijulkaisun. Perustutkinnon opiskelijoiden osalta maksu on 30 € (sis. alv). Lisä-, täydennys- tai vastaavat opiskelijat maksavat täyden maksun.

Seminaarin tarkempi ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa Sisäilmayhdistyksen sivuilla 9.2.2017. www.sisailmayhdistys.fi.