Tulevia alan tapahtumia

Indoor Air 2016 3.-8.7.  Belgiassa | Työterveyspäivät  13.-14.9. Tampereella | Rakennusten energiaseminaari  20.9. Helsingissä | Sisäilmapaja 8  16-17.11.2016 Tampereella |  Ympäristöterveyspäivät  Tampereella 2. -3.11.2016 

Indoor Air 2016 heinäkuussa Belgiassa

Sisäilmastotutkimuksen merkittävin kansainvälinen tapahtuma Indoor Air 2016 järjestetään heinäkuun alussa Gentissä Belgiassa. Tapahtuman takana on sisäilmatukijoiden kansainvälinen yhteisö ISIAQ, jonka kanssa myös Sisäilmayhdistyksellämme on yhteistyötä.
Siellä tulee olemaan osanottajia pitkälti toista tuhatta, esitelmiä on tulossa lähes 900 monesta eri teemasta. Myös meidän suomalainen osanotto tulee siellä olemaan merkittävä. Osanottajaksi vielä mahtuu, vaikka hotellin ja muiden varausten kanssa alkaa olla kiire.
Lisätietoja saa kongressin sivuilta www.indoorair2016.org.


Työterveyspäivät Tampereella syyskuussa

Työterveyspäivät – Tositarkoituksella työstä on suunnattu johtamisen, työterveyshuollon, työsuojelu- ja työturvallisuusalan sekä henkilöstön kehittämisen ammattilaisille. Tapahtuman ydinsisältöä ovat asiantuntijaseminaarit, jotka tarjoavat ajankohtaista tutkimukseen perustuvaa tietoa.
Työterveyspäivät järjestetään 13.–14.9.2016 Tampereella. Kaksipäiväinen tapahtuma on kansainvälisten turvallisuusalan ammattimessujen EuroSafetyn, Työhyvinvointi- sekä Logistiikka-messujen yhteydessä. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Työterveyspäivien aiheita ovat tällä kertaa:
-työhyvinvointi ja työturvallisuus
-työsuojelu
-työterveysyhteistyö
-työkyvyn, työhyvinvoinnin, talouden ja johtamisen yhteys
Lisätietoja www.ttl.fi


Rakennusten energiaseminaari

Rakennusten energiaseminaari 2016 järjestetään tiistaina 20.9.2016 Finlandia-talossa ja siihen liittyvä näyttely salin lämpiössä. Seminaarin ohjelmassa on monia ajankohtaisia rakentamiseen ja rakennuksiin ja niiden energiakysymyksiin liittyviä korkeatasoisia esityksiä. Lisätietoa tapahtumaesitteestä ja FINVACin kotisivulta www.finvac.org. Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa elokuussa.


Sisäilmapaja 8

Perinteinen sisäilma-alan syyskauden päätapahtuma Sisäilmapaja 8 järjestetään 16-17.11.2016 Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3. Tilaisuus on edellisistä vuosista poiketen kaksipäiväinen tapahtuma. Ensimmäisen päivän aamu on varattu opiskelijoille. Pajan ohjelma valmistuu myöhemmin. Sisäilmapajan yhteyteen järjestetään myös tuotenäyttely. Lisätietoja ja ilmoittautuminen netissä osoitteessa: www. sisailmayhdistys.fi


Vuoden 2016 Ympäristöterveyspäivät 

Vuoden 2016 Ympäristöterveyspäivät järjestään tänä vuonna Tampereella 2. -3.11.2016 Hotelli Ilveksessä. Ensimmäisen päivän teema on rakennusterveys ja toisen päivän teema on vesihuolto. Voit osallistua valinnaisesti jompaan kumpaan päivään tai molempiin.
Ympäristöterveyspäivillä kohtaavat suomalainen huippututkimus, alan johtavat viranomaiset, asumisterveyden ja rakentamisen asiantuntijayritykset sekä vesihuollon suunnittelijat ja toimijat. Tilaisuuden ohjelma valmistuu vielä ennen kesää, jolloin myös ilmoittautumislinkki avataan netissä www.ymparistojaterveys.fi

Ympäristöterveyspäivien järjestäjinä toimivat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Ympäristö ja Terveys-lehti ja sosiaali- ja terveysministeriö.